Prima pagină » Noutati » De ce este necesar sexul?
Articole

De ce este necesar sexul?

De ce este necesar sexul

De ce este necesar sexul? Sexul nu este sinonim nici cu afectiunea, nici cu fericirea insa este necesar in viata unei persoane, in special intr-un cuplu pentru a intregi relatia fizica si emotionala. Mai mult decat atat, sexul este si unul dintre rolurile noastre de baza. Sexul elimina stresul si atenueaza depresia. Stresul este un inhibitor ucigator atat pentru femei, cat si pentru barbati. Domoleste durerea – tandreturile si sexul in afara dormitorului, adica in alte locuri decat cele conventionale pentru acest gen de activitate intima, reprezinta o buna strategie de mentinere a scanteii pasiunii unui cuplu.

Modeleaza silueta si intretine sanatatea cardiovasculara. O alta strategie de mentinere a scanteii este … „sexul sportiv”. Dragostea vulcanica, actul sexual in care se lasa cu rostogoliri, rasuciri, cu miscare multa adica, poate arde pana la 700 de calorii. Potenteaza simturile! De ce este necesar sexul? Sexul poate elibera un nas infundat, fiind un antihistaminic natural. Poate ajuta chiar la combaterea febrei si a astmului. Sexul este considerat o necesitate a organismului atat pentru reproducere cat si pentru nevoia de socializare.

De ce este necesar sexul?

Sexul cladeste increderea si imbunatateste intimitatea; Cand un barbat si o femeie fac dragoste, acest lucru, evident, contribuie la consolidarea si la imbunatatirea intimitatii celor doi. Sporeste si dorinta. Daca unul dintre parteneri nu are o dorinta sexuala foarte pronuntata, cu cat va face mai mult sex cu celalalt, cu atat si-o va dori mai mult.

Sexul este important pentru ea, deoarece; Oferirea unor partide satisfacatoare de sex partenerelor le poate intretine sanatatea reproductiva. Cu cat o femeie are parte de mai mult sex, cu atat va produce mai multi hormoni responsabili de libido. Altfel spus, un numar mai mare de contacte sexuale starneste o si mai mare dorinta pentru sex. A face dragoste poate creste nivelul de estrogen al organismului femeii, care protejeaza impotriva osteoporozei.

Parteneri de sex!

Doamnele si domnisoarele care au parte de sex macar o data pe saptamana poseda cicluri menstruale mai regulate decat acelea care se bucura mai rar de acest gen de activitate.

De multe ori partenerii unui cuplu nu discuta despre problema. „Dorinta sexuala a corpului poate fi stapanita doar cu gesturi tandre si mangaieri sau este nevoie de un act complet pentru ca organismul sa fie satisfacut?” De acea apar conflicte datorita diferentei dintre comportamentul si dorintele fiecaruia.

De ce este necesar sexul? Unerori, este usor sa treci cu vederea anumite semnale ale corpului care exprima nevoia de sex, deoarece acestea sunt asociate cu alte probleme din viata zilnica.

Activitati sexuale

Anumite activitati sexuale nu necesita doua persoane. Optiunea masturbarii individuale pentru a va elibera de tensiunea sexuala ce va afecteaza negativ viata. In cazul in care partenerul se simte neglijat nu este neaparat necesat sa apelati la sex pentru satisfacerea nevoii sexuale. Puteti apela la activitati sexuale non-penetrative.

Semnale ale organismului ca tensiunea sexuala este in crestere:
• Nervozitate excesiva.
• Lipsa nevoii de a dormi.
• Lipsa poftei de mancare.
• Nivel crescut de stres.
Fantezii sexuale frecvente.

O pauza in viata sexuala este benefica?

De ce este necesar sexul? Uneori sexul poate masca anumite probleme din relatie. Daca practicati sex doar pentru ca va simtiti obligat/a, va prefaceti ca aveti orgasm. E timpul sa faceti o pauza si sa analizati cum ati ajuns in aceasta situatie si care este motivul declinului vietii voastre sexuale.

Concluzia finala Sexul este bun de la cap la coada, nu doar pentru satisfacerea fanteziilor si a dorintelor erotice, dar este chiar un panaceu, pentru trup si pentru suflet. Dragostea este limba universala pe care o vorbesc, nu doar toti oamenii, dar si toate celulele oamenilor. Nu este ca si cum cineva avea nevoie sa fie convins sa faca sex, pentru ca placerea este una acceptata de toata lumea. Insa, stiind si numeroasele beneficii concrete ale acestei activitati hedoniste, se pare ca nu trebuie stat pe ganduri atunci cand ocazia se iveste si „magia” se poate intampla in deplina siguranta.
Citeste si: Despre Primul care a venit cu ideea sa fie declarata “Ziua Internationala a Rock-ului”!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu