Prima pagină » Noutati » De ce ajungem sa tradam?
Articole

De ce ajungem sa tradam?

De ce ajungem sa tradam

De ce ajungem sa tradam? Acest subiect este dezbătut, în mod egal, atât de bărbați cât și de femei. Presupun că toți ne-am gândit măcar o dată la motivele pentru care se ajunge la a fi trădați sau a ne trăda partenerul/a. Rezultatul fiind unul foarte previzibil: pentru că ni se prezintă ocazia de a o face, punct. Este un răspuns destul de superficial, dar reflectă o mare parte din adevăr, dacă stăm și analizăm subiectul. Motivele exacte sunt infinite și variază de la cuplu la cuplu, iar perspectiva fiecăruia diferă în funcție de vârstă și experiența avuta.

Trădarea îi permite celui care trădează să își verifice, ba chiar să își confime, propria “performante sexuală”. A avea mai mulți parteneri sexuali îl poate liniști asupra virilității sale. În cele mai multe cazuri este vorba despre persoane nesigure ce sunt constant în căutarea a ceea ce putem numi “reasigurare” și “confirmare” asupra abilităților sale.

De ce ajungem sa tradam?

Bărbații, mai mult decât femeile, au tendința de a își crea relații paralele, o iubită/soție și o amantă. Se simt și se consideră ca fiind niște iubiți sau soți demni pentru că au grijă să nu lipsească absolut nimic în relație sau în familie. Pentru că au grijă de persoana iubită și nu ar abandona-o pentru un lucru considerat “banal”.
Un oarecare simț al datoriei îi ține ancorați de casă. Sunt bărbați care își iubesc foarte mult partenera de viață și într-un mod inconștient sunt speriați de intensitatea raportului; trădarea le poate garanta o distanță sigură față de un sentiment ce se tem că ar putea să îi facă dependeti: supușii femeii iubite.

La bărbați, iubirea și dorința călătoresc pe două șine care ar putea să nu se întâlnească niciodată. De ce ajungem sa tradam? De foarte multe ori are loc o ruptură între iubire (prietena) și dorința sexuală (amanta). Este adevărat că, în acest mod, întâlnirile sexuale pot dobândi un farmec irezistibil și foarte senzual. Dar tot la fel, s-ar putea pierde plăcerea de a se bucură de persoana iubită în toată intensitatea ei.

De ce ajungem sa tradam?

Dar, se merita? Femeile, în schimb, când trădează, de cele mai multe ori, o fac pentru că se îndrăgostesc. Nu este nevoie de foarte mult pentru a îți trimite, în mod inconștient, femeia iubită în brațele altcuiva. Lipsa de timp, lipsa de atenție, lipsa sentimentului de a fi dorită. Un alt bărbat, evident interesat, va face tot posibilul pentru a o putea cuceri, iar femeia curtată se va simți, bineînțeles, în centrul atenției. În momentul în care cei doi încep o “joacă”, foarte subtilă și cu un dram de răutate nevinovată, femeia cedează, femeia trădează.

Femeile au mult mai mari dificultăți în a putea trăi două povești paralele și prin urmare au tendința de a întrerupe relația actuală pentru a își trăi noua iubire într-un mod cât mai liber.

Trădarea, prin urmare, naște dintr-o reală incapacitate de comunicare între cei doi parteneri. Pe cât de frumos este atunci când se întâmplă, a ajunge să iubești este foarte greu. Este un sentiment dificil de gestionat, dar mai ales de întreținut. Iubirea nu înseamnă doar să iubești, iubirea este înțelegere, comunicare, respect și încredere. A iubi înseamnă a dărui și a primi încredere, deoarece conștienți de faptul că se iubește, nu se trădează.
Citeste si: Despre cele mai senzuale si picante pozitii sexuale intr-o relatie!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply