Ești aici: Acasă » Articole » Cum scăpăm de grăsimea nedorită?
Articole

Cum scăpăm de grăsimea nedorită?

Cum scăpăm de grăsimea nedorită

Cum scăpăm de grăsimea nedorită? Pierderea în greutate este una din principalele preocupări ale multor oameni care au probleme din cauza kilogramelor în plus. În special femeile sunt cele care sunt stresate de acest lucru și fac tot ce pot pentru a scăpa de grăsimea în exces. Ca să scapi rapid de centimetri în talie și kilograme în plus trebuie să folosești rețeta care este cunoscuta în străinătate sub numele de „bomba de slăbit”. Ai nevoie de: O linguriță de miere, o cană de suc proaspăt de grapefruit stors, două lingurițe de oțet de mere. Consumul regulat de grapefruit ajută la scăderea colesterolului și micșorează riscul de boli cardiace. Cum se prepară? Pune toate ingredientele în blender și amestecă-le bine până ce devin omogene.

Cum se administrează? Consumă preparatul înainte de prânz și înainte de cina pentru o săptămână. Fă apoi o pauză de șapte zile și repetă tratamentul dacă e necesar. Dacă nu îți place gustul grapefruit-ului, încearcă să înlocuiești cu portocalele. Consumul de apă este foarte important pentru piele. O epidermă hidratată ajută la păstrarea elasticității, foarte importantă când vine vorba de slăbit.

Cum scăpăm de grăsimea nedorită?

Dieta pentru un abdomen plat. Ne întrebăm de fiecare dată când avem câteva kg în plus, cum scăpăm de grăsimea nedorită. Pentru a optimiza efectele de pierdere în greutate, asigură-te că incluzi și un sistem de antrenament de intensitate mare la intervale de timp bine determinate. Datorită faptului că țesutul muscular folosește de trei până la cinci ori mai multă energie decât țesuturile adipoase. Nivelul metabolic creste pe măsură ce asimilezi masa musculară, ceea ce stimulează organismul să ardă mai multe calorii, chiar și în timpul somnului.

Continuă să citești mai departe și despre: Ce este dragostea? sau Caracterul femeii de lângă tine!

Sucurile carbogazoase dietetice pot chiar dubla riscul de obezitate, comparativ cu abstinența totală de la astfel de băuturi, iar studiile dovedesc că sucurile carbogazoase dietetice, în general, pot incuraja creșterea în greutatea mai mult decât sucurile obișnuite, îndulcite. Dacă vrei cu adevărat să slăbești, atunci evită orice fel de băuturi răcoritoare.

Ține cont și de dieta cu lămâie

 • Ziua 1: Amestecă sucul de la o lămâie cu un pahar de apă (200 ml) și consumă-l pe tot, înainte de prima masă.
 • Ziua 2: Amestecă sucul de la o lămâie cu 2 pahare de apă și consumă-le înainte de prima masă.
 • Ziua 3: Amestecă sucul de la o lămâie cu 3 pahare de apă și consumă-le înainte de prima masă.
 • Ziua 4: Amestecă sucul de la o lămâie cu 4 pahare de apă și consumă-le înainte de prima masă.
 • Ziua 5: Amestecă sucul de la 2 lămâi cu 5 pahare de apă și consumă-le înainte de prima masă.
 • Ziua 6: Amestecă sucul de la 2 lămâi cu 6 pahare de apă și consumă-le înainte de prima masă.
 • Ziua 7: Amestecă sucul de la 3 lămâi cu 10 pahare de apă + o lingurița de miere și consumă-le înainte de prima masă.
 • Ziua 8: Amestecă sucul de la 2 lămâi cu 6 pahare de apă și consumă-le înainte de prima masă.
 • Ziua 9: Amestecă sucul de la 2 lămâi cu 5 pahare de apă și consumă-le înainte de prima masă.
 • Ziua 10: Amestecă sucul de la o lămâie cu 4 pahare de apă și consumă-le înainte de prima masă.
 • Ziua 11: Amestecă sucul de la o lămâie cu 3 pahare de apă și consumă-le înainte de prima masă.
 • Ziua 12: Amestecă sucul de la o lămâie cu 2 pahare de apă și consumă-le înainte de prima masă.
 • Ziua 13: Amestecă sucul de la o lămâie cu un pahar de apă și consumă-le înainte de prima masă.
 • Ziua 14: Amestecă sucul de la 3 lămâi cu 10 pahare de apă și consumă băutura înainte de prima masă.

Nu neglija exercițiile abdominale!

Nu neglija exercițiile abdominaleExerciții zilnice și vom vedea cum scăpăm de grăsimea nedorită. Nu trebuie să neglijezi exercițiile abdominale doar pentru faptul că nu duc în mod direct la subțierea taliei. Beneficiile acestor antrenamente sunt enorme, întăresc coloana vertebrală și întregul trunchi prevenind, astfel, accidentările. Dezvoltă echilibrul și stabilitatea prin întărirea mușchilor abdominali, din moment ce această grupă musculară pun în mișcare întregul trunchi și sprijină inclusiv spatele.
Cum scăpăm de grăsimea nedorită?
Evită să mănânci 2-3 mese mari în timpul zilei. În schimb, împărțiți mâncarea în 4-5 mese mai mici. Nu evitați micul dejun. Bea mai multă apă, cu siguranță îți vei accelera semnificativ metabolismul dacă bei multă apă. Mai mult decât atât, bea apă înainte de mese; deoarece te va face să te simți plin și va ajuta la reducerea dimensiunii porțiilor.

6 tipuri de obezitate cauzate de diferiți factori cum ar fi:
 1. Obezitatea cauzată de mâncare.
 2. Obezitatea cauzată de stres.
 3. Obezitatea cauzată de metabolismul leneș.
 4. Obezitatea cauzată de circulația proastă a sângelui.
 5. Obezitatea cauzată de prea multă lene.
 6. Obezitatea cauzată de gluten.

Într-un nou studiu, privind „cum scăpăm de grăsimea nedorită” despre îmbătrânire. Oamenii de știință japonezi au descoperit că pe măsură ce îmbătrânim, activitatea termogenetică, sau producția de căldură a grăsimii maro, scade. Acest lucru înseamnă că devine mai puțin activa și, prin urmare, arde mai puține grăsimi „rele” de culoare albă.

Multe persoane în vârstă își fac griji cu privire la aspectul inestetic al grăsimii, dar, de fapt, ea este dăunătoare sănătății. Grăsimea din jurul organelor este legată de diabet și de bolile de inimă. Pe când cea de pe burtă creste riscul problemelor cardiace. Doar 3 sau 4 cm în jurul abdomenului poate fi un semn exterior de acumulare de grăsime în artere.

Depozitele de grăsime și pielea lăsată din zona bratelor sunt extrem de neplăcute, iar cauza principală a acestora este îmbătrânirea. Chiar dacă puteți arde cu ușurință sau mai repede excesul de grăsime localizat în alte părți ale corpului. Grăsimea de pe brate este departe de a fi ușor de îndepărtat, și ne întrebăm cum scăpăm de grăsimea nedorită. Dacă ai de gând să dai jos kilogramele în plus de la coapse sau solduri, ingredientul minune de care ai nevoie nu este altul decât răbdarea.

Distribuie această postare

Avatar utilizator admin
Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub Licența Creative Commons, cu atribuire și distribuire în condiții identice. Unde pot exista și clauze suplimentare și nu pot fi preluate fără un acord scris. Socializam.com colectează datele personale (Nume, adresa de e-mail, adresa sit sau adresa IP) doar în cazul în care se completează formularele de contact sau se trimit comentarii. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta oricând.

Lasă un răspuns