Prima pagină » Noutati » Cum sa iti tii barbatul aproape
Articole

Cum sa iti tii barbatul aproape

Cum sa iti tii barbatul aproape

Cum sa iti tii barbatul aproape! De multe ori ne-am intrebat de ce nu functioneaza relatiile in care suntem. In zilele noastre este destul de greu sa iti gasesti iubirea iar cel mai greu lucru este sa o si mentii. De ce barbatii sunt nemultumiti sau pleaca pur si simplu din relatie. Ei bine fetelor, poate ca ar fi cazul sa aflam cateva lucruri despre acestia. Lucruri care ne-ar putea ajuta in viata de zi cu zi, sa tinem barbatii aproape, sa-i intelegem, sa-i iubim si bineinteles ca si ei sa o faca la randul lor. Va invit sa cititi si sa luati aminte la aceste mici sfaturi care v-ar putea fi de folos.

Cum sa iti tii barbatul aproape

Lucruri pe care femeile ar trebui sa le stie despre barbati.

– Nu incerca sa-l faci sa-si aleaga prietenii sau nu incerca sa-l desparti de prietenii lui.

– Nu-i critica mama.

– Nu-i pune intrebari la care sti ca nu o sa poata raspunde sau intrebari pe care ti le poate intoarce, in ceea ce priveste trecutul. Trecutul e trecut, traieste prezentul!

– Nu-i critica fostele iubite, in cazul in care le cunosti. Barbatii au o loialitate instinctiva fata de fostele iubite, poate chiar mai mare decat loialitatea pe care o au femeile fata de fosti iubiti.

– Nu-l fa sa fie gelos.

– Barbatilor le place sa faca sex. Daca faci un efort sa-l surprinzi de fiecare data, vei face din el cel mai fidel partener.

– Poarta ceea ce iti ofera.

– Daca sunteti impreuna de trei ani si nu s-a casatorit inca cu tine, nici nu o s-o faca vreodata.

– Evita atitudinile de tip ultimatul. Acestea nu functioneaza cu barbatii.

– Barbatii vor copii dar nu il pune in fata faptului implinit. Cel mai bine si mai corect este sa discuti cu el inainte despre acest subiect.

Cum sa iti tii barbatul aproape:

– Intr-un conflict este important sa ii iei apararea desi nu are dreptate. Daca il contrazici in public nu o sa te ierte prea usor.

– Fii directa atunci cand il vrei si spune-i asta. Barbatilor nu prea le plac complicatiile si mesajele ascunse printre randuri.

– Nu flirta cu pritenii lui. Acest lucru este extrem de grav pentru barbati in general.

– Sustine-l in tot ce face.

– Lasa-l sa gestioneze el telecomanda si aparatura electronica din casa.

– Daca tace, lasa-l in pace. Nu il cicali cu intrebarile caci nu iti va raspunde, are nevoie de timp ca sa proceseze informatiile primite.

– Complimenteaza-l.

– Lasa-l sa mearga cu baietii.

Barbatilor le plac femeile inteligente, asa ca fii una dintre ele!

– Barbatii nu sunt chiar asa complicati. Deci, trateaza-i cu simplitate si nu complica tu lucrurile.
Citeste si: Despre cauza tradarii si lipsa neincrederii intr-o relatie!

Articole recomandate Reclame

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply