Home » Noutati » Cum mentii o relatie la distanta?

Share This Post

Articole

Cum mentii o relatie la distanta?

Cum menţii o relaţie la distanţă

Cum mentii o relatie la distanta? Relatiile la distanta sunt tot mai intalnite in zilele noastre. O relatie la distanta nu este diferita de o relatie traita ‘in apropiere’ deoarece ambele necesita multa munca, o comunicare foarte buna, rabdare, sacrificiu si intelegere. „De cele mai multe ori, distanta apare dupa, dar sunt şi situatii cand relatia se construieste intr-o prima faza la distanta, in mediul online. Spre exemplu, iar apoi cei doi ajung sa aiba o relatie si sa devina un cuplu in mediul offline“. Intr-adevar, in cazul distantei exista un efort suplimentar pentru a mentine comunicarea si a sta suficient de focusat astfel incat viata cotidiana sa nu interfereze cu dorinta de a fi cu celalalt.

Cum mentii o relatie la distanta?

Este important ca cei doi sa se simta conectati emotional unul cu celalalt – daca unul dintre parteneri se confrunta cu o problema, se gaseste intr-o situtie neplacuta este necesar ca celalalt sa-si ofere sprijinul, sa fie prezent.

Cum mentii o relatie?

Un avantaj al relatiei la distanta consta in faptul ca ambii parteneri sunt mult mai creativi in a pastra vie emotia, pentru a compensa-suplini intr-un fel lipsa contactului fizic.

Comunicarea este de cele mai multe ori secretul. Odata ce esti despartit de partener, implicarea unuia in viata celuilalt este mai redusa. Daca aceste lucruri nu se discuta, probleme ce aparent sunt minore pot sa se agraveze. Comunicarea ajuta foarte mult la intarirea increderii si atasamentului, secretele unei relatii de durata.

Cum mentii o relatie? Sinceritatea are si ea cota ei parte prin care influenteaza bunul mers al unei relatii la distanta. Daca minciuna merge o data sau de doua ori, aminteste-ti zicala ce spune ca are picioare scurte. O relatie la distanta, fie ea si de scurta durata, are nevoie de sinceritate pentru a putea rezista.

Cum menţii o relaţieCum mentii o relatie? Iubirea la distanta se face cu o buna comunicare
Pentru ca relatia sa mearga va trebui sa faceti amandoi cateva sacrificii si sa tineti cont de urmatoarele sfaturi.
⦁ Comunicati cat mai mult.
⦁ Stabilesti inca de la inceput ce fel de relatie aveti.
⦁ Fara gelozii inutile
⦁ Faceti lucruri impreuna.
⦁ Faceti-va cadouri.
⦁ Gandire pozitiva

Relatia la distanta are si unele avantaje.

Chiar daca la inceput nu pare, sa stii ca o relatie la distanta poate fi mult mai sanatoasa decat o relatie normala, in care partenerii se vad in fiecare zi. Profita de faptul ca nu va vedeti zilnic si fa in asa fel incat intalnirile voastre sa fie memorabile. Stii certurile acelea mici din orice prostie? Ei bine, voi nu le veti avea deoarece veti sta departe unul de altul si nu va veti supara din orice. Mai mult, fata de cuplurile care petrec prea mult timp impreuna si in care partenerii isi pierd identitatea. Voi nu veti pati acest lucru datorita timpului limitat pe care il aveti unul cu celalalt.

Elemente care imbunatatesc sansele pentru a merge o relatie la distanta sunt:
⦁ Intelegere, nu trebuie sa uiti niciodata ca nu ai conditiile obisnuite intr-o asemenea relatie.. nu iti poti permite sa te certi non-stop la telefon din motive banale si nu are rost sa va cicaliti ca de ce nu erati pe mess la o anumita ora.
⦁ Fara scene de gelozie, oricum nu ai cum sa il controlezi, dar ii poti spune ce simti. Ce te-ar durea si sa speri ca el asculta si ca te iubeste suficient de mult .. incat sa nu iti ofere motive pentru ca inima sa inceteze sa mai bata pentru el.
⦁ E bine sa va faceti planuri impreuna, sa simtiti ca faceti parte din viata fiecaruia. Fie ca se vor materializa in curand sau mai tarziu, este o plasa de siguranta care va face sa va simtiti siguri pe voi.
⦁ Multa rabdare
Cum mentii o relatie la distanta? P.S.: Nu este usor sa ai o relatie la distanta dar nici imposibil.
Cum menţii o relaţie de la distanţă

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

1 Comment

Leave a Reply