Home » Noutati » Cum alegem un parfum?

Share This Post

Articole

Cum alegem un parfum?

Cum alegem un parfum

Cum alegem un parfum? Nu exista nici un criteriu in legatura cu acest lucru pentru ca fiecare dintre noi are un anumit gust sau o anumita preferinta. Cand este aplicat un singur parfum poate avea mirosuri diferite in functie de tipul pielii fiecarui om; de anotimp sau de culoarea parului si temperament. Toate aceste aspecte sunt importante. Iar daca nu se tine cont de ele exista posibilitatea alegerii unui parfum care sa nu va reprezinte. Si sa pareti vulgar sau pur si simplu lipsit de gust. Inca un sfat care este foarte bine de urmat ar fi acela de a nu cumpara parfumuri ieftine desi este o mare tentatie.

Cum alegem un parfum:

Un alt criteriu pe care trebuie sa-l urmariti. Inainte de alegerea unui parfum, este acela ca trebuie sa luati in considerare anotimpul. Tinuta pe care o aveti si deasemenea locul frecventat. Se stie ca parfumurile de zi nu sunt la fel de tari ca cele de seara. La serviciu, sau chiar si la o plimbare sunt recomandate parfumurile usoare si transparente. In timp ce la teatru intr-o seara este recomandata folosirea unui parfum puternic pentru a scoate in evidenta evenimentul la care participati.

Un bun sfat pentru doamnele care se pregatesc pentru o intalnire ar fi acela ca este bine de evitat parfumurile cu aroma de lavanda. Lemn sau bergamota pentru a nu-i demonstra partenerului independenta si inaccesibilitatea ci sa-i dati sperante.

Un mare parfumier rus, care a lucrat multi ani pentru Chanel, spunea:
„Seara folositi parfumuri cu arome fructate; cu ele, aroma devine gust. Aceste parfumuri transforma femeia dintr-o floare intr-un fruct promitator de placeri.”

Parfumurile de iarna sunt bazate pe chiparos care are in notele sale de baza lemnul accectuand luxul blanurilor si caldura interioara. In schimb, parfumurile de vara sunt dulci aromate, de miere si florale. Nu trebuie sa exagerati niciodata cu parfumurile. Deoarece un studiu al psihologilor au aratat ca simtul olfactiv nu mai sesizeaza parfumurile cu care suntem obisnuiti. Insa oamenii din jur le simt foarte bine.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply