Home » Noutati » Citate celebre – Citate despre viata!

Share This Post

Articole

Citate celebre – Citate despre viata!

Citate celebre - Citate despre viata

Citate celebre – Citate despre viata!
„Aceasta viata este a ta. Profita de puterea de a alege ce vrei sa faci, si fa bine acest lucru. Profita de puterea de a iubi ceea ce vrei in viata si iubeste cinstit. Profita de puterea de a te plimba in padure si de a fi parte din natura. Profita de puterea de a- ti controla propria viata. Nimeni altcineva nu poate sa faca asta pentru tine. Profita de puterea de a a-ti face viata fericita.”
„Multumeste-te cu ce ai! Sunt sigur alte persoane care ar da orice sa traiasca viata de care ai tu parte.”

Citate celebre – Citate despre viata!

„Nimeni nu pierde pe nimeni, pentru ca nimeni nu poseda pe nimeni. Asta e adevarata experienta a libertatii: sa ai lucrul cel mai important din lume, fara a-l poseda.”

„Primul lucru este acela de a te accepta in mod profund pe tine insuti. Fiecare se simte inferior intr-un fel sau altul. Motivul este neacceptarea faptului ca fiecare este unic. Nu se pune problema superioritatii sau a inferioritatii. Fiecare face parte dintr-o categorie care ii este proprie si din acest lucru nu rezulta nicio comparatie. si nu pot sa-mi inchipui o fiinta care sa aiba totul in aceasta lume. Unii nu au ezitat sa incerce, dar au esuat lamentabil. Fii doar tu insuti si va fi suficient.”

„Conduita morala nu inseamna pur si simplu exigenta de a renunta anume la placerile vietii, ci mai degraba interesul plin de solicitudine pe care-l depune cineva ca sa faureasca o soarta mai buna pentru toti oamenii – Citate despre viata!”

Citate celebre despre viata

„Viata este o curgere, este un fluviu, este o miscare continua. Dar oamenii au impresia ca ei insisi reprezinta ceva static. Numai obiectele sunt statice, numai moartea este incremenita; viata este o continua schimbare. Cu cat exista mai multa schimbare, cu atat viata este mai abundenta. Iar o viata abundenta aduce cu sine extraordinare schimbari, clipa de clipa.”

„Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni care progreseaza continuu, indiferent cat de incet.”

„Societatea a aranjat lucrurile astfel incat sa nu iti pui niciodata problema propriului tau potential. si toata nefericirea provine din faptul ca nu esti tu insuti. Fii doar tu insuti si toata nefericirea si toata competitia cu ceilalti dispar; nu iti mai pasa ca altii au mai mult, ca nu esti tu cel care are mai mult – Citate despre viata!”

„Citate celebre – Cel ce marsaluieste vesel in rand cu trupa, deja si-a castigat dispretul meu. I s-a dat ditamai creierul din greseala, din moment ce maduva spinarii i-ar fi ajuns.”

„Viata mea a fost intensa si plina, experientele mele, diverse si cu siguranta deloc searbade, chiar daca lumina si umbra s-au jucat mereu cu ea. A fost viata unei femei care n-a uitat niciodata ca era femeie, desi de multe ori a avut de jucat rol de barbat – Citate despre viata!”

„Fiecare zi reprezinta un nou inceput, o noua mica viata. Multi s-au luptat pentru a trai pana in acest moment, pana in aceasta zi. Aceasta zi ne da ocazii pentru a invata ceva nou: exista lucruri care ni se vor intampla doar o data in viata, si depinde de noi daca vom profita de acestea sau nu.”

Citate celebre

„Fiecare dintre noi avem propriile masini ale timpului. Unele dintre ele ne duc inapoi in timp si se numesc amintiri. Altele ne duc in viitor si se numesc visuri.” “We all have our time machines. Some take us back, they’re called memories. Some take us forward, they’re called dreams.”

„Viata nu este despre cum supravietuiesti in furtuna, ci despre cum dansezi in ploaie – Citate despre viata!”

Nu accepta viata asa cum ti-o propun oamenii.

„Nu inceta de a te convinge ca viata ar putea fi mai frumoasa; a ta si a celorlalti; nu alta viata, viitoare, care ne-ar consola de aceasta si ne-ar ajuta sa-i acceptam mizeria. Nu accepta. Din ziua in care vei incepe sa intelegi ca nu Dumnezeu, ci oamenii sunt raspunzatori de aproape toate nenorocirile vietii, nu te vei mai resemna.”

„Citate celebre – Fericirea este ceva care nu se atinge niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.”

Tu te afli acum la o rascruce.

Ai ocazia sa iei cea mai importanta decizie pe care o vei face vreodata. Uita-ti trecutul. Cine esti tu, acum? Cine a decis ca tu sa fii cel de acum? Nu te gandi la cel care ai fost. Cine esti acum? Ai decis cine vrei sa devii? Ia aceasta decizie in mod constient. Ia-o cu grija. Ia-o cu forta.”

„Nu exista compasiune profunda pentru cei a caror viata nu are sens. Vieti inchise. Lumea se reflecta in ele deformat, ca intr-o oglinda stramba – Citate despre viata!”

„Poti afla mai multe despre o persoana prin ceea ce spune ea despre ceilalti decat prin ceea ce spun ceilalti despre ea.”

„Daca ar trebui sa-mi rezum in putine cuvinte experienta mea, as spune ca jocul m-a dus mereu tot mai departe, tot mai adanc in real. si filozofia mea s-ar reduce la o singura dogma: Joaca-te!”

„Nu exista maretie fara pasiunea de a fi maret, fie in cazul aspiratiei unui atlet, artist, sau om de stiinta, ori a unui om de afaceri. Scopul, intentia de a fi maret, acestea fac toata diferenta.”

„Putini sunt cei care stiu, cat de mult ar trebui sa stie , ca sa stie cat de putin stiu – Citate despre viata!”

„Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam, persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice, dar exista persoane care pur si simplu apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna.

„Lumea pe care am creat-o este un proces al gandirii noastre. Nu poate fi schimbata fara a ne schimba gandirea.”

Citate celebre – Nu uita!

Cand te izbesti de un perete, viteza cu care te intorci e egala cu cea cu care te-ai izbit. La fel, la cat de tare dor unele momente, la fel de mult te vor impresiona altele.”

„Toate hotararile importante trebuie sa le iei singur, din adancul individualitatii tale, fara influenta altora.”

„Cea mai mare parte a suferintei oamenilor este inutila. Este creata chiar de dumneavoastra, atat timp cat viata va este condusa de mintea care nu este supusa observarii. Durerea pe care o creati acum este intotdeauna o forma de neacceptare, o forma de rezistenta inconstienta fata de ceea ce este.”

„Parintii n-ar trebui sa-i minta pe copiii lor niciodata, nici macar atunci cand pare a fi in folosul lor. Minciuna este ceva foarte periculos, chiar si in cantitati mici – Citate celebre!”

„Nu dispretui lucrurile mici; o lumanare poate face oricand ceea ce nu poate face soarele niciodata: sa lumineze in intuneric”

„Viata de zi cu zi este atat de putin importanta si se aseamana atat! Viata interioara este greu de descris; parca ti-ar fi rusine un pic. Este atat de dificil sa vorbesti despre ea!… Dar, crede-ma, aceasta este singurul lucru care conteaza pentru mine. ”

„Fiecare zi pare prea scurta pentru toate gandurile pe care le gandesc, pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac, pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa-i vad.”

Citate celebre – Nu uita!

„Vremurile noastre sunt vremea mediocritatii, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultura, a lenei, a incapacitatii de a te apuca de treaba si a dorintei de a avea totul de-a gata – Citate celebre!”

„Peste 100 de ani, probabil ca toti oamenii de aici vor fi disparut de pe suprafata pamantului si se vor fi transformat in cenusa sau praf. Ma cuprinde un sentiment straniu la acest gand. Incep sa vad totul ca pe niste fantasme efemere, gata sa se destrame la prima suflare de vant. Imi intind mainile si le privesc. La ce ma zbat atata? De ce ma agat de viata cu atata disperare?”

„Lumea pe care am creat-o este un proces al gandirii noastre. Nu poate fi schimbata fara a ne schimba gandirea.”

„Tineretea nu este o etapa a vietii, ci este o stare de spirit. Tineretea nu tine de obraji imbujorati, buze rosii si genunchi supli. Ea este o chestiune de vointa, un atribut al imaginatiei, o vigoare a emotiilor – Citate celebre!”

„Poarta-te de parca esti un om bogat si vei deveni bogat. Poarta-te de parca ai incredere in tine si vei avea incredere in tine. Poarta-te de parca ai toate raspunsurile si raspunsurile vor veni la tine.”

Citate celebre – Nu uita!

„Citate celebre – Societatea a aranjat lucrurile astfel incat sa nu iti pui niciodata problema propriului tau potential. si toata nefericirea provine din faptul ca nu esti tu insuti. Fii doar tu insuti si toata nefericirea si toata competitia cu ceilalti dispar; nu iti mai pasa ca altii au mai mult, ca nu esti tu cel care are mai mult.”

„Sa fim „Frumosi si demni” ar fi virtutea prin care am putea creea o lume superba, plina de dragoste, de iubire, am putea creea izvorul fericiri si al tamaduirii din care ar putea gusta oricine – Citate celebre!”

„Noi oamenii suntem fiinte sociale. Venim pe aceasta lume in urma actiunii altora. Supravietuim datorita celorlalti. Fie ca ne place, fie ca nu, sunt putine momente in viata cand nu beneficiem de pe urma actiunilor celorlalti. Din acest motiv nu e deloc surprinzator ca in mare parte fericirea noastra apare in contextul relatiilor noastre cu ceilalti.”

„Viata cu adevarat traita este in trecut sau in viitor – prezentul este un interludiu… un straniu interludiu in care recurgem la trecut sau viitor ca sa ne slujeasca drept marturie ca traim – Citate despre viata!”

„Viata omeneasca, ca un munte, are doua coaste: pe une ne suim plini de junie si de nadejde, ajungem pe culmea sa si, in virtutea varstei, mandri de inaltarea la care am ajuns, stam acum un minut; apoi, impinsi de bratul cel puternic al timpului, suntem nevoiti a destinde pe cealalta coasta, care fiind mai repede si mai alunecoasa, iute ne arunca la pamant.”

„In viata nu e important sa ai carti bune, ci sa le joci bine pe cele care le ai!”

Citate celebre - Citate despre viata

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply