Home » Noutati » Chat nebunya

Share This Post

Articole

Chat nebunya

chat nebunya

Chat nebunya face parte acum din reteaua de Chat Socializam. Chat nebunya de pe socializam.com este cel mai mare chat online romanesc cu webcam si microfon gratis. Un chat romanesc online pentru toti romanii din intreaga lumea. Pe acest chat poti intalni femei si barbati din intreaga lume cu care poti comunica simplu si foarte usor si cu ajutorul web-ului. Un chat total gratuit pe care poti juca cele mai tari jocuri live si poti asculta live el mai tare Radio de pe internet, Radio Star. Alatura-te si distreaza-te alaturi de noi pe cel mai tare chat online romanesc cu webcam si microfon gratis.

Chat nebunya – Chat online

Copyright, preluarea a mai mult decat cele prevazute anterior se poate realiza doar in conditiile unui acord, financiar sau de alta natura, incheiat cu deainatorul drepturilor copyright. Membrii Clubului Roman de Presa vor analiza oportunitatea infiintarii unui organism independent. Care sa fie imputernicit de deainatorii de drepturi sa le gestioneze in numele si beneficiul lor. Membrii Consiliului de Onoare al Clubului Roman de Presa vor solicita interventia ORDA pentru a sancaiona activitatea acelor deainatori de pagini de internet. Care nu se vor conforma legislatiei in vigoare privind drepturile copyright intelectuale. Copyright, Consiliul de Onoare al Clubului Roman de Presa, Tratatul comercial anti-contrafacere ACTA. Articol principal: Anti-Counterfeiting Trade Agreement. In caz ca se dispune de aprobarea scrisa a titularilor drepturilor de autor. Pentru reproducerea sau citarea de parai semnificative din materiale protejate. Iar aceasta aprobare este acordata gratuit cu condiaia citarii sursei, formula de citare este „Prin bunavointa…”. Author Copyright Socializam.com!

Copyright – Drepturi de autor

Legaturi externe – Textele, imaginile sau alte materiale de pe acest website sunt disponibile sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice, unde pot exista si clauze suplimentare! Pentru mai multe informatii, detalii despre serverul de irc le gasiti pe roircop.info.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

1 Comment

  1. Buna sunt Diana

Leave a Reply