Home » Noutati » Cele mai bune telefoane din 2016

Share This Post

Articole

Cele mai bune telefoane din 2016

TEHNOLOGIE Cele mai bune telefoane din 2016

Cele mai bune telefoane din 2016. Cum vor arata cele mai bune telefoane din 2016? Destul de bine, cel putin asa arata informatiile actuale. O parte dintre acestea vi le vom prezenta in continuare sub forma unei liste cu cele mai bune telefoane care ar urma sa apara in anul 2016. Succes istoric pentru Apple: „iPhone-ul este numarul 1!”. Samsung Galaxy S7 va avea un sistem de operare, Android 6.0 Marshmallow si TouchWiz. LG G5 va avea procesor Snapdragon 820 si 4GB de RAM. In primavara anului 2016 ne vom putea bucura de facilitatile lui LG G5.

Cele mai bune telefoane din 2016: iPhone 7
iPhone 7 telefon
In 2016 cei de la Apple promit un smartphone cu totul nou si diferit. Informatiile sustin ca producatorii testeaza cel putin cinci modele diferite de telefoane. Unul dintre ele avand un conector pentru USB de tip C, in locul portului Lighting dar si suport 3D toucj, camere duale si recunoastere a amprentelor direct pe ecra. Totodata, s-ar parea ca cei de la Apple planuiesc sa foloseasca un alt material pentru carcasa lui iPhone 7. O veste buna pentru cumparatorii cu un buget mai limitat ar fi aceea ca gigantul din Copertino ar lansa modelul ”C” care ar urma sa fie mai ieftin. Xperia Z6 va fi lansat in septembrie 2016 si, asemenea modelului Z5, va fi dotat cu un sistem waterproof si identificare pe baza de amprenta.

Cele mai bune telefoane din 2016

Cele mai bune telefoane din 2016: Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S7
Daca Samsung Galaxy S6 a fost unul dintre cele mai bune smartphone-uri din 2015, S7 se va numara cu siguranta in topul celor mai bune telefoane din 2016. Zvonurile spun ca cei de la Samsung nu vor umbla foarte mult la design. Cele doua versiuni de S7 urmand sa aiba 5,2 si, respectiv, 5,7 inci. Totodata, sud-coreenii doresc implementarea tehnologiei ClearForce care permite mai multe viteze de scrolling, diferite moduri de blocare a telefonului. Noi tipuri de a interactiona cu jocurile si multe altele, in functie de cata presiune este exercitata asupra ecranului.

Cele mai bune telefoane din 2016: Sony Xperia Z6
Sony Xperia Z6
Z6 ar urma sa fie lansat in a doua jumatate a acestui an. In ceea ce priveste designul telefonului, acesta ar ramane similar cu cel al varfurilor de gama din anii trecuti si cu un display 4K mai bine optimizat. Telefonul va contine procesorul Snapdragon 820 si va veni cu 4GB RAM. Bateria va fi de asemenea bine optimizata.

Cele mai bune telefoane din 2016: LG G5

lg g5
Vestile despre acest smarphone sunt unele imbucuratoare. Se pare ca acesta va fi cu siguranta unul dintre cele mai bune telefoane din 2016. O prima nouatate ar fi spatele aparatului realizat pentru prima data integral din metal. In ceea ce priveste configuratia hardware a noului telefon, LG G5 se apre ca va fi asamblat in spatele unui display de 5,3 inci cu o rezolutie nativa QHD. De asemenea, el va dispune de Snapdragon 820 de la Qualcomm, de 3 GB RAM si de cititor de amprente. Spatiul de stocare se va realiza printr-un port microSD. Iar partea de incarcare si sincronizare a datelor se va realiza printr-un port USB Type-C. Smartphone-ul va dispune de trei camere foto/video, doua in partea din spate de 8, respectiv 16 megapixeli si una in fata de 8 megapixeli.

Cele mai bune telefoane din 2016: HTC One M10
HTC One M10
Desi modelul M9 din 2015 a fost destul de dezamagitor, modelul M10 promite a fi unul de succes. Despre viitorul telefon HTC se zvoneste ca ar urma sa aiba un ecran de 6inci la rezolutie QuadHd, 4 GB de memorie RAM si o camera foto de 20 de megapixeli. Procesorul ar urma sa fie Qualcomm Snapdragon 280 iar bateria de 3.500 mAh. Pe langa cele mai sus mentionate, informatiile culese spun ca cei de la HTC ar mai pregati si o versiune mica a acestui telefon, cu un ecran de 5 inci QHD. De asemea,

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply