Home » Noutati » Ce parere aveti despre acest chat?

Share This Post

Articole

Ce parere aveti despre acest chat?

Ce parere aveti despre acest chat

Ce parere aveti despre acest chat? Site-ul socializam este o comunitate de chat online romanesc cu webcam, microfon si jocuri gratis! Conectarea pe acest chat se poate face online de pe pagina web ( Chat) cat si de pe serverul de irc (/server irc.roircop.info, port:6667 sau 6697 ssl) cu script (mIRC). Aceasta „retea de socializare” este una dintre cele mai accesate comunitati de chat online pe care poti socializa de ori unde te-ai afla. Nu conteaza varsta sau de unde te conectezi, conteaza sa te distrezi, sa te simti bine si sa iti alungi plictiseala. Conecteaza-te si alatura-te si tu sutelor de utilizatori ai acesti retele.

Doar userii inregistrati pot vota si lasa comentarii. Puteti vota si Operatorul actual

Ce parere aveti despre acest chat

Pe socializam.com va puteti crea propriul profil. Echipa socializam, recomanda inregistrarea pentru a beneficia de multe chestii utile si distractive. Inregistrand un username (porecla) pe chat puteti pastra numele dorit si nu va putea fi inregistrat de catre altcineva. Este absolut necesar folosirea unei adrese de mail valide, pentru confirmarea si activarea contului.

De asemenea va puteti configura poza de la avatar, puteti adauga poze, video-uri, link-uri si multe alte setari. Modul de inregistrare se face printr-o metoda foarte simpla si usoara. Tot ce trebuie facut este sa accesati butonul „ Register (inregistrare)” din partea de sus a paginii, dupa care completati campurile cu datele dvs., respectiv porecla dorita.

Voteaza sau spune-ne parerea!

Site-ul socializam, este un site de socializare, pe care se poate comunica online si cu ajutorul webcamului si al microfonului. Puteti juca cele mai tari jocuri direct pe camerele de chat sau de pe paginile web, jocuri precum; Big Farm, Sah 3D, Shadow Kings. Daca aveti vreo sugestie, propunere de imbunatatirea acestei retele de socializare, nu ezitati sa contactati.
Ce parere aveti despre acest chat
Voteaza sau spune-ne parerea ta despre acest chat. Ne puteti lasa comentarii despre aceasta comunitate de chat sau despre imbunatatirea acesteia. Fii si tu unu dintre cei care ajuta la imbunatatirea acestei retele de socializare. Contribuie si tu la dezvoltarea acestei retele de socializare si ajuta-ne sa o dezvoltam pe cat mai mult posibil.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply