Prima pagină » Noutati » Ce iubesc barbatii la femei?
Articole

Ce iubesc barbatii la femei?

Ce iubesc barbatii la femei?

Ce iubesc barbatii la femei? Barbatii iubesc femeile! Cand vine vorba despre o femeie, de multe ori, barbatii nu stiu sa exprime prea bine ceea ce simt. In ziua de azi, aproape totul se rezuma la modul in care arata o femeie, cum se imbraca sau cum vorbeste, dar, uneori, cand vine vorba de iubire si implinire sentimentala. Barbatii nu se uita doar la aspectul fizic sau la lucrurile materiale. Nu foarte multe femei au puterea de a face compromisuri, dar in mod sigur barbatii isi doresc o femeie care este dispusa sa faca unele sacrificii pentru ei. Barbatii iubesc femeile! Ce iubesc barbatii la femei? Frumusetea naturala, desigur! Barbatii iubesc femeile care nu au nevoie sa apeleze la foarte multe trucuri de machiaj ca sa arate bine.

Ce iubesc barbatii la femei?

Nu trebuie sa ai o viata perfecta ca sa cuceresti un barbat. Totul este mult mai simplu: este suficient doar sa te bucuri de ceea ce ai. O vorba din batrani spune ca dragostea trebuie sa treaca prin stomac, iar acest lucru are sens.
Ce iubesc barbatii la femei? Barbatii iubesc femeile care stiu sa gateasca. Un barbat adora sa o vada pe femeia iubita zambind, razand si simtindu-se bine. Si, mai mult, ii place la nebunie ca el sa fie motivul pentru care zambesti, chiar daca asta inseamna, uneori, sa faca glume din cele mai stupide pentru a te face sa razi.

Ce iubesc barbatii la femei

• Spontaneitatea.
• Femeile puternice.
• Apropierea fizica.
• Privirea.
• Implinirea spirituala.
• Femeile care stiu sa gateasca.
• Gandirea.
• Femeile care nu sunt false.
• Simtul umorului.
• Instinctul matern.
• Frumusetea naturala.
• Grija fata de ei.

Ei bine, potrivit unor studii, barbatii gasesc atragatoare femeile care au grija de ele, iar motivul este foarte simplu: considera ca femeile care au grija de ele vor avea grija si de ei. Nimanui nu-i place rutina, cu atat mai putin barbatilor. Ei iubesc femeile care sunt spontane, alaturi de care pot sa rada si sa se simta bine in orice moment al zilei. Poate ca foarte multi barbati nu au curaj sa faca gesturi indraznete in public, dar in mod sigur iubesc femeile care au curaj si care mereu ii surprind cu ceva.

Barbatii iubesc femeile care se gandesc sa intemeieze o familie. Cand respecti pe cineva pentru felul in care gandeste, ii apreciezi parerea si vrei sa ii ceri sfatul, la nevoie, pe aceasta premiza merg si barbatii cand vine vorba despre gandirea unei fete. Barbatii sunt de pe Marte, femeile – de pe Venus. Nenumarate studii au concluzionat: barbatii sunt orientati catre concret. Cand vine vorba de banii barbatii iubesc femeile care nu isi fac griji in privinta carierei sau a banilor.
Lucrurile pe care Barbatii le iubesc sunt berea, sexul frumos si fotbalul, sunteti de acord cu asta? Spune-ti parerea.
Citeste si: Despre Acel ceva ce nu este ceea ce iti doresti de fapt!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

2 Comments

  1. Barbatilor le place berea :-)) … dar iubesc femeia :X

  2. Ordinea ar fi trebuit sa fie asa: sexul frumos, fotbalul si berea .Am dreptate fetelor?:)

Leave a Reply