Home » Noutati » Castiga o cartela reincarcabila

Share This Post

Articole

Castiga o cartela reincarcabila

Cartele Orange telekom vodafone

Castiga o cartela reincarcabila!
Organizator: Administratori Chat Socializam.com
Castiga o cartela reincarcabila: Organizatorii concursului isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace. Derularea Concursului se va face prin intermediul postului de radio “Radio Socializam”.

PERIOADA DE DESFASURARE A CONCURSULUI Concursul “Castiga o cartela reincarcabila!” se desfasoara in perioada 01 martie 2016 – 30 martie 2016. Inscrierile se pot face oricand in aceasta perioada.

Castiga o cartela reincarcabila

III. CONDITII DE PARTICIPARE LA CONCURSURI, DESCALIFICAREA dupa cum urmeaza:
Participarea la concurs a participantilor atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a prezentului regulament, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti.

La aceasta promotie poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania. Participarea la concursul “Castiga o cartela reincarcabila!” implica acceptarea ca numele si fotografiile de pe site ale participantilor si castigatorilor sa poata fi facute publice si folosite in scop publicitar fara nici un fel de pretentii din partea participantilor.

Pentru identificare, castigatorii au nevoie de un cont pe site-ul nostru si un numar de telefon trimis la adresa de e-mail – radio@socializam.com (Posibil ca PAROLELE sa fie postate si pe una din paginile website-ului www.socializam.com)
Numarul de telefon va fi folosit NUMAI pentru a contacta castigatorul!
Acesta va fi contactat de dj-ii nostri in momentul anuntarii castigatorului.

Castiga o cartela reincarcabila

MECANISMUL DE CONCURS

In perioada 01 martie 2016 – 30 martie 2016, intre orele 18.00 – 22:00, se va anunta o parola, sau doua, la radio, pe care va trebui sa o retineti. Ca sa te inscrii in concurs „castiga o cartela” trebuie sa fii membru inregistrat pe site-ul nostru Socializam.com, respectand conditiile de participare. Un ascultator isi poate inscrie un numar de telefon o singura data in acest concurs. Socializam.Com nu este responsabil pentru inscrierile incomplete (lipsa numar telefon).
Persoana care strange prima 5 parole este sunata in direct de Radio Socializam, pe numarul de telefon cu care s-a inscris in concurs. Persoana extrasa este declarata castigatoare daca dupa semnalul sonor in care este intrebata “Ce parole ai strans?” raspunde folosind parolele trimise pe e-mail.
Un ascultator poate castiga o singura data in cadrul acestui concurs. Daca se constata ca un ascultator declarat anterior castigator a mai fost declarat castigator ulterior, ramane valabil doar primul premiu castigat.

PREMIILE CONCURSULUI

Premiile concursului castiga o cartela sunt urmatoarele:
Primul concurent sunat primeste o cartela reincarcabila, in valoare de 10 euro.
Al doi-lea concurent sunat primeste o cartela reincarcabila, in valoare de 7 euro.
Al trei-lea concurent sunat primeste o cartela reincarcabila, in valoare de 5 euro.
Castiga o cartela reincarcabila in retelele de telefonie: Telekom, Vodafone, Orange.
(Premiile pot fi acordate si in bani daca nu doriti cartela reincarcabila, trebuie doar sa aveti cont bancar)

ACORDAREA PREMIILOR SI OBLIGATIILE – Castiga o Cartela

Daca primul concurent nu poate spune cele 5 cuvinte cheie, urmatorul concurent sunat va primi al doi-lea premiu (cel de 7 euro), si tot asa cu urmatorul. Pentru a intra in posesia premiului, castigatorul trebuie sa intre pe chat-ul Socializam.Com si sa ia legatura cu doryn sau aLexa, in termen de maxim 2 zile din momentul la care a fost anuntat castigator.

TAXE SI IMPOZITE: Nu sunt! – Organizator: WwW.Socializam.Com

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

5 Comments

 1. Poza de profil pentru Simplu

  Si-a revenit site-ul?

 2. Poza de profil pentru

  Avem primul castigator al concursului! Adolescentul, felicitari ! Multumim pentru increderea acordata!

 3. Poza de profil pentru

  Felicitari, Adolescentul!

 4. Poza de profil pentru Sima Claudiu

  Multumesc din suflet pentru premiu >D< este ADEVARAT si pe BUNE! :*

Leave a Reply