Home » Noutati » Voteaza urmatorii operatori!

Share This Post

Articole

Voteaza urmatorii operatori!

Voteaza urmatorii operatori

Care dintre urmatorii operatori credeti ca isi indeplinesc cel mai bine functia?
Va invitam sa comentati modul in care operatorii acestui chat online isi exercita functia.
Limbajul licentios la adresa acestora, nu este permis! Puteti vota operatorul care considerati ca isi face cel mai bine treaba. Sau puteti adauga comentarii despre operatorul sau operatorii care considerati ca abuzeaza de functia de operator. Pentru noi este foarte important oarice comentariu lasat de tine. Pentru noi parerea ta este importanta si conteaza foarte mult. Nu ezitati sa ne lasati comentarii!

Doar userii inregistrati pot vota si lasa comentarii. Puteti vota si Ce parere aveti despre acest chat?

Voteaza urmatorii operatori!

„Momentan voturile sunt oprite!” Cat de curand vom adauga si vom da posibilitatea de a vota operatori / administratorii care considerati ca fac sau nu fac abuz de acces. Puteti lasa comentarii despre operatorul preferat sau care considerati ca face abuz de access. De asemenea ne puteti sugera / propune oricand un nou operator. Un utilizator care considerati ca ar fi demn de acces. Pana in momentul de fata, cei care beneficiaza de acest acces; „drept de a interzice un utilizator pe chat”, au fost selectati dupa comportamentul fiecaruia si timpul necesar pentru a putea administra si camerele de chat.

Socializam pe Chat Romantic

Socializam.com este un website de socializare, pe care se poate purta convorbiri online direct pe camerele de chat. Se mai poate socializa live si cu ajutorul webcamului si al microfonului. Intra si tu pe cel mai tare site de socializare, zis si chat romantic! Chatul socializam este cel mai atragator site de socializare, cel mai romantic webchat cu webcam si microfon!

Adauga comentarii

Poti adauga comentarii despre operatorii / administratorii acestui chat. Alatura-te si socializeaza online cu fete si baieti din intreaga lume. Conecteaza-te sutelor de utilizatori al acestei retea de comunicare si socializeaza live pe camerele de chat.

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

5 Comments

  1. Poza de profil pentru Sima Claudiu

    Consider ca toti operatorii isi fac datoria asa cum considera ca este necesar, depinde de la caz la caz precum si de modul in care fiecare operator are sau nu momente mai putin bune sau chiar bune, prin care din anumite motive… Trec sau nu cu vederea anumitor situatii pe care noi userii le facem pe main, (limbaj nedecvat, injurii, atacul asupra anumitor useri prin care se pot simti ofensati, etc). Spor la treaba si felicitari tuturor operatorilor, sincer nu am nimic cu nici unu dintre ei. Toti sunt ok si de treaba!

  2. Poza de profil pentru Monik Tanase

    Ete botic :*

Leave a Reply