Home » Noutati » Berea care prelungeste viata

Share This Post

Articole

Berea care prelungeste viata

Berea care prelungeste viata

Berea care prelungeste viata. Cum poti să bei cat vrei fara sa te îmbeţi. Inghitirea unei lingurite de drojdie uscata inainte de a consuma alcool împiedica aparitia starii de betie , aceasta poate fi amestecata cu iaurt pentru un gust mai placut.
– Efectele berii asupra memoriei si nivelului de atentie. Consumul moderat de bere poate îmbunatati memoria si nivelul de atentie. Desi alcoolul este in general considerat daunator organismului, berea face parte din categoria bauturilor alcoolice care sunt si sanatoase.

Berea care prelungeste viata

1. Berea ajuta in lupta contra cancerului.
2. Berea ascute mintea
3. Berea are mai putine calorii decat laptele degresat sau sucul de portocale.
4. Berea este plina de vitamine
5. Berea face oasele mai puternice
6. Berea NU provoaca „burta de bere”

Cantitatea zilnică de bere recomandată este de 660 de mililitri pentru bărbaţi şi 330 de mililitri pentru femei, atunci când berea are maxim 5% alcool. Berea este una dintre acele băuturi care se consumă mereu, indiferent de ocazie. Unii o preferă rece, altii calda. Unii o vor bruna, altii blonda, la petreceri sau acasa în fata televizorului.

⦁ Ce conţine berea?
Apă, în proporţie de peste 90%; alcool – în general între 4% şi 6%, în funcţie de tip şi marcă; mici cantităţi de maltoză şi diverse substanţe cu importanţă pentru sănătate, provenite din drojdia de bere: magneziu, seleniu, potasiu, fosfor, crom, vitamine B.

⦁ Mituri legate de bere:

1. „Berea face burta”
2. „Cu cat berea are culoare mai inchisa, cu atat continutul caloric si de alcool sunt mai mari”
3. „Siliciul din bere este daunator”
4. „Carbohidratii din bere sunt daunatori”
5. „Berea cu arome este artificiala si ingrasa mai tare”

Descoperita cu mii de ani in urma, berea a devenit in ziua de astazi un aliment foarte des consumat pentru gustul sau placut si racoritor, dar mai ales ca motiv de interactiune sociala, de intalnire cu prietenii, deconectare, relaxare.

De asemenea, berea consumata cu moderatie are efecte benefice asupra reducerii riscului de diabet, osteoporoza si boli cardiovasculare – Berea care prelungeste viata!

Părerile în ceea ce priveşte berea au fost mereu împărţite. În timp ce unii pretind că berile sunt unul dintre motivele principale ale formării burticii, alţii susţin că savurate cu moderaţie nu îngraşă, ba sunt chiar sănătoase.

Secole de-a randul, oamenii si-au ridicat paharele si au inchinat in cinstea sanatatii. Poate ca, in subconstient, si-au dat seama ca berea are ingrediente sanatoase. Pentru ca, in prezent, examinarile stiintifice ne-au confirmat: berea contribuie la sanatatea vietii noastre.

Studiile au aratat ca berea are beneficii asemanatoare consumului de vin. Bautura preferata a “drojdierilor” contine o cantitate de polifenoli similara cu cea a vinului rosu si de 4-5 ori mai multi polifenoli decat vinul alb. Toturi, mortalitatea cauzata de bolile de inima si cancer este mai scazuta la consumatorii de vin.
Ziua Internaţională a Berii se sărbătorește pe data de 7 august.

Berea este plina de vitamine

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

Leave a Reply