Home » Noutati » Asculta online – Radio Socializam

Share This Post

Articole

Asculta online – Radio Socializam

Radio online Chat socializam

Asculta online: Asculta pe internet cea mai buna muzica pe cel mai tare post de radio live pe internet. Cea mai buna muzica, cei mai buni DJ-ii, doar la Radio-ul Socializam. Radio-ul nostru este un post de radio, pentru ca tu sa te poti bucura de cea mai buna muzica. Vrei sa fii DJ la Radio? Atunci scrie-ne!! Echipa Socializam, cauta DJ cu experienta. Daca vrei sa faci parte din staff-ul nostru si vrei sa fii Dj la Radio Star pe chatul Socializam, atunci, contacteaza-ne.

Trimite-ne e-mail

Numele (obligatoriu)*(obligatoriu) - Va rugam sa completati toate campurile obligatorii.

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Scrie-ne mesajul


Asculta online radio socializam

Asculta online Radio socializam

Asculta live pe internet – Radio Socializam este un post de radio care poate fi ascultat live online, direct in browser fara sa instalati nici o alta aplicatie. Asculta online postul nostru de radio care poate fi ascultat doar pe internet, in browser sau direct din player(winamp). Cei interesati, ne puteti scrie de pe adresa de mail contact@socializam.com.
Asculta in Winamp http://asculta.radiostar.info:8000/listen.pls

Conecteaza-te Pe Chat Online

Alatura-te si tu celui mai mare si accesat chat online din Romania, un chat online total gratuit, care este dotat si cu webcam si microfon. Un chat romanesc pe care puteti juca si cele mai tari jocuri online de pe internet. Intra si tu si distreaza-te alaturi de noi pe Chat Socializam, unde poti asculta si cea mai buna muzica cu cei mai buni DJ.

Acum te poti conecta si de pe Mobile sau Tableta, folosind pagina de Mobile. Chat-ul poate fi accesat de oriunde te-ai afla si poti socializa online cu fete si baieti din intreaga lume. Site-ul nostru iti ofera si posibilitate de a-ti crea propriul profil, unde vei putea adauga subiecte sau comentarii. Te vei putea alatura unui grup, sau iti poti crea propriul grup. Conecteaza-te si alatura-te sutelor de utilizatori ai acestui CHAT.
Asculta radio te chat

Poti discuta despre asta pe chat online

Share This Post

1 Comment

  1. Pentru sora mea pantera care ii rupe pe toti la poker… le preda poker pe paine

Leave a Reply