Prima pagină » Noutati » Asculta online – Radio Socializam
Articole

Asculta online – Radio Socializam

Asculta online - Radio Socializam

Asculta online Radio Socializam: Asculta pe internet cea mai buna muzica pe cel mai tare post de radio-uri live pe internet. Cea mai buna muzica, cei mai buni DJ-ii, doar la Radio Socializam. Radio-ul nostru este un post de radio, pentru ca tu sa te poti bucura de cea mai buna muzica. Vrei sa fii DJ la RadioStar? Atunci scrie-ne! Echipa Socializam, cauta DJ cu experienta. Daca vrei sa faci parte din staff-ul nostru si vrei sa fii Dj la RadioStar pe chatul Socializam, atunci, contacteaza-ne.

Trimite-ne e-mail

Asculta online Radio socializam

Asculta live pe internet! RadioStar Socializam este un post de emis live care poate fi ascultat online, direct in browser fara sa instalati nici o alta aplicatie. Asculta online postul nostru de radio care poate fi ascultat doar pe internet, in browser sau direct din player(winamp). Cei interesati, ne puteti scrie de pe adresa de mail contact@socializam.com.
Asculta in Winamp http://asculta.radiostar.info:8000/listen.pls

Conecteaza-te Pe Chat Online

Alatura-te si tu celui mai mare si accesat chat online din Romania, un chat online total gratuit, care este dotat si cu webcam si microfon. Un chat romanesc pe care puteti juca si cele mai tari jocuri online de pe internet. Intra si tu si distreaza-te alaturi de noi pe Chat Socializam, unde poti asculta si cea mai buna muzica cu cei mai buni DJ pe RadioStar.

Acum te poti conecta si de pe Mobile sau Tableta, folosind pagina de Mobile. Chat-ul poate fi accesat de oriunde te-ai afla si poti socializa online cu fete si baieti din intreaga lume. Site-ul nostru iti ofera si posibilitate de a-ti crea propriul profil, unde vei putea adauga subiecte sau comentarii. Te vei putea alatura unui grup, sau iti poti crea propriul grup. Conecteaza-te si alatura-te sutelor de utilizatori ai acestui CHAT.
Citeste si: Despre comunicarea pe chat virtual!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Distribuie această postare

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Adăugați un comentariu