Prima pagină » Noutati » Arta seductiei si viata in cuplu!
Articole

Arta seductiei si viata in cuplu!

Arta seductiei

Arta seductiei este un proces complex, declansat de fiecare noua interactiune. Este puterea de a intelege diferenta dintre reactie si raspuns, abilitatea de a percepe nevoi si dorinte. Sexul fiind necesar si prin felul in care obtii ceea ce ti-ai propus evitand sa manipulezi. Arta seductiei este in esenta, cea mai profunda expresie acreativitatii umane, pe cat de dificil de definit. Pe atat dedificil de evaluat, avand in vedere faptul ca fiecare artist isi alege singur regulile si parametrii de lucru. Se poate spune totusi ca arta este rezultatul alegerii unui mediu; a unui set de reguli pentru folosirea acestui mediu si a unui set de valori ce determina ce anume merita a fi exprimat prin acel mediu pentru a induce un sentiment.

Arta seductiei

O idee, senzatie sau o traire in modul cel mai eficient posibil pentru acel mediu. In sociologie, seductia este procesul ispitirii in mod deliberat a unei persoane. Menit sa determine angajareaacesteia intr-un anumit fel de comportament sexual. Prin arta seductiei nu trebuie sa se inteleaga abilitatea de a determina un numar mare de indivizi sa se angajeze intr-un contact sexual direct. Ci capacitatea de a hrani nevoia fiecaruia; de a fi iubit, de a zambi, de a manifesta emotii, de a se mentine pozitiv si liber. Abilitatea de a determina o persoana sa se relaxeze, sa vrea sa se lase descoperita, sa isi poata manifesta nevoia de a putea avea incredere.

Arta seductiei nu inseamna intotdeauna consumarea actului sexual. Poti crea o frumoasa poveste de dragoste in compania unei persoane care nu si-a inceput viata sexuala. Sau care nu doreste o apropiere atat de profunda, careia sa-i oferi o experienta unica. Lasandu-i libertatea de a alege si decide. Ajutand-o sa isi mentina statutul atata vreme cat ceea ce vrea este intr-adevar sa nu mearga pana la capat.

Arta seductiei si viata in cuplu!

De asemenea, pentru ca traim intr-o societate in care exista reguli si in functie de care de secole am reusit sa fim mai buni, mai demni. Poti manifesta arta de a seduce chiar si fata de persoane care se gasesc intr-o situatie complicata. Cu conditia de a lasa fiecaruia libertatea cum sa consume interactiunea si cand anume totul sa se opreasca. Sunt drepturi si libertati pe care trebuie sa le respecti. Pentru ca arta seductiei nu face referire la abilitatea de a manipula persoane. Sau de a determina pe celalalt sa faca ceea ce in conditii normale ar fi impotriva vointei sale.

Arta seductiei este un proces complex care nu se rezuma la intervalul de timp delimitat de momentul in care ai cunoscut o persoana si acela cand obtii primele rezultate. Tine cont de mult mai multe reguli care implica un amplu joc social. Constant in timp si abilitatea de a crea un scop in viata diferit de acela de a seduce pentru a satisface nevoi.

Barbati si femei

Seductia nu se intampla intr-un singur sens. Atat barbatii cat si femeile sunt pe deplin capabili si predispusi acestui proces. Desigur, s-a creat o tendinta generala care impune barbatului sa fie cel care ia initiativa, Insa femeile au un rol la fel de important. Barbatii sunt cei care vor manifesta direct nevoia de a seduce. Aceia care vor pleca in cautarea femeilor potrivite dorintelor lor. In timp ce femeile sunt acelea care vor da atentie felului in care vor atrage participantii in jocul seductiei; pregatindu-se si asteptand pe cautatorii de aventura sa le gaseasca pentru a-i cuceri.

Sunt multe cazurile in care femeile vor face totul pentru a demonstra ca ele sunt doar victime ale acestui proces. Insa nu este altceva decat parte din felul in care vor sa obtina ceea ce barbatii isi doresc; sa gaseasca o persoana pe care sa o iubeasca si care sa le iubeasca. Iar daca cineva va insista sa demonstreze ca doar barbatii sunt cei fixati pe chestia asta a seductiei, non sens; traim intr-o lume in care principalul scop este acela de a supravietui si a perpetua specia umana.

Tendinte impuse intre altele de regulile mediului social sau de nevoile economice de a munci, de a trai bine si in armonie ale fiecarui individ. Arta seductiei este un proces care se consuma pe tot parcursul vietii tale, are regulile sale. Iar tu trebuie inainte de orice sa intelegi care este locul tau si in ce faza a procesului te regasesti.

Procesul de seductie

Daca esti un adolescent, cu siguranta nu vei avea responsabilitatile si nici posibilitatile unui adult asa cum; adult fiind va trebui sa induri mult mai multe vicisitudini si obstacole cu optiunea de a primi recompense mult mai mari. In aceeasi masura regulile variaza de la o situatie la alta astfel; Daca abia ai cunoscut o persoana sau te pregatesti sa cunosti va trebui sa respecti si sa urmezi anumite reguli. Iar daca te gasesti intr-o relatie de lunga durata sau te-ai casatorit, felul in care trebuie sa creezi oportunitati pentru a seduce se schimba.

Esti adolescent si vrei sa experimentezi primul sarut? Iti doresti doar sa fii in compania unei persoane alaturi de care sa poti trai emotiile unei imbratisari si a atingerilor gingase? Cauti o poveste romantica, un umar de sprijin in cadrul grupului? Vrei pur si simplu sa ai si tu pe cineva asa cum toti amicii tai au? Tocmai ai iesit dintr-o relatie de multi ani si vrei sa experimentezi noi teritorii? Simti nevoia de a completa golurile cu mai multe experiente erotice? Esti in cautarea validarii sociale? Vrei pur si simplu sa faci sex si sa traiesti bine? Ai dat mereu atentie carierei insa ai ajuns la o varsta care cere mai mult, care te preseaza cu urgenta de a gasi pe cineva cu care sa-ti unesti destinul?

Relatii si casatorii

Esti deja intr-o casnicie in care simti ca este nevoie de mai mult, ca poate fi mai mult, care nu te mai multumeste asa cum se consuma? Copii au crescut, au plecat pe drumul lor si vezi in asta o noua oportunitate de a te indragosti de persoana alaturi de care ti-ai petrecut ultimii treizeci de ani?Toate acestea sunt etape ale procesului de seductie prin care marea noastra majoritate trecem.

Toti ne indragostim pentru prima oara! Toti simtim nevoia de a iubi si a fi iubiti, aproape toti avem parte de numeroase experiente frumoase sau mai putin placute. Multi dintre noi ne casatorim, mare parte reusim sa ramanem alaturi de aceeasi persoana draga la bine si la rau pentru tot restul vietii. Ultimul caz este al celora care au oportunitatea de a duce seductia la nivel de arta. Toti ceilalti avand sansa dea incerca sa corecteze greseli din trecut. Sperand ca intr-un final vor reusi sa iubeasca si sa daruiasca neconditionat aceleiasi persoane pana la moarte.
Citeste si: Despre cele mai intime pozitii sexuale de facut dragoste!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply