Prima pagină » Noutati » Alegeti-va barbatii – aveti ce invata!
Articole

Alegeti-va barbatii – aveti ce invata!

Alegeti-va barbatii aveti ce invata

Alegeti-va barbatii de la care aveti ce invata! Unora barbati le pasa. Sunt barbati care dovedesc. Sunt barbati care stiu raspunsuri fara sa ii intrebam. Unii barbati ucid cu fiecare cuvant. Sunt barbati puternici si cu mintea slaba sau ageri si fara farmec. Și sunt barbati care pur si simplu pot sa faca o femeie sa se simta implinita. O femeie inteleapta va sti mereu ca barbatul de langa ea este un partener si amandoi fac cea mai buna echipa. Barbatul va sti sa te sustina. Va dori sa te descopere cu fiecare zi mai mult si te va fascina felul sau de a fi, de a gandi si ce principii de viata are.

Alegeti-va barbatii de la care aveti ce invata!

Un barbat de-o zi iti va arata muschii, un barbat de-o viata planuri de viitor. Va fi mereu acolo, pentru ca stie ce esti tu si ce meriti.. Langa el vei dori sa devii cu fiecare zi mai buna, sa te dezvolti, sa iti trasformi visele in realitate. Parca pentru a-i confirma ca ceea ce traiti impreuna e ceva magic si se traduce intr-o mare imensa de satisfactii.

Alegeti-va barbatii

Barbatul tau, puternic. Si curajos, si sensibil si capabil sa dea sclipire vietii tale. Va inventa dragostea in doi si te va invata sa traiesti viata obstacolele ei. Chiar si in intimitatea voastra el va trai la maxim, un nebun dupa dragostea si dorintele tale. Iti va asculta tacerea si o va sustine privirea lui. Nu te va alinta in momente dificile, ci iti va sterge lacrimile si va incerca sa completeze cuvintele si atentia lui cu starea ta.

Trebuie sa stii ce iti doresti de el. Pe langa dragostea ce i-o porti, sa respecti si sa admiri barbatul de langa. Il admiri pentru decizii si il respecti pentru atitudine. Nu va fi perfect. Il vei suporta pentru perioadele lui nebune. Pentru ca va mai uita cateodata cate luni impliniti. Pentru intarzirile tipice sau pentru simplul fapt ca a uitat sa cumpere ceva de la magazin. Dar toate astea nu il vo face mai prejos decat ceea ce este.

Aveti ce invata!

Barbatul ideal nu este cel care isi pune un costum elegant si este un om de succes. Barbatul perfect este cel care chiar daca se imbraca elegant, te va saruta dimineata si intre intalnirile de afaceri, iti va da un sms, purtandu-ti de grija. Poate fi baiatul cel mai aratos, dar daca nu te face sa razi, daca nu descopera copilul si nebuna din tine, daca nu iti adduce zilnic alte lumi la picioare, nimic nu are rost. Alegeti-va barbatii de la care aveti ce invata si carora nu va este incomod sa va oferiti.
Citeste si: Despre Ziua Indragostitilor – Valentine’s Day!

Mergi la Pagina Principala - License Creative Commons

Etichetat:

Share This Post

Imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe acest site, sunt proprietate Socializam. Protejate sub License Creative Commons, cu atribuire si distribuire in conditii identice. Unde pot exista si clauze suplimentare si nu pot fi preluate fara un acord scris.

Leave a Reply